keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Odotus



Viikko jo mukavasti puolessa välissä ja iloinen fiilis nousee.
Ystäviä tulossa viikonlopuksi kylään. En malta odottaa!


C - Tiedän, Halloween meni! Mutta nyt minulla todella on jotakin, mitä joka tytöllä ei ole. Kiitos antamistasi siemenistä. Pakko tunnustaa, että ihan omin avuin ei tämän kasvattaminen onnistunut, taimivaiheen jälkeen isosiskon puutarha oli sopiva kasvupaikka. Nyt saa laittaa ruokatoiveita tulemaan! Eikä tarvitse olla mitään kurpitsasta.


Tämän letkeän kappaleen myötä toivotan Teidät tervetulleeksi!

tiistai 23. marraskuuta 2010

Pikkujoulutunnelmissa



Viime viikonloppuna sain viimein rakkaat ystäväni kylään. Ilta vierähti pikkujoulutunnelmissa ruoasta, viinistä ja hyvästä seurasta nauttien. Vaikkei lottopotti vielä napsahtanutkaan, lomasuunnitelmilta ei voinut välttyä.


Nappi ajoitus! Beaujolais-viinit tulivat juuri sopivasti myyntiin. Me pääsimme maistamaan molempia.



Pikkujoulupaketistani paljastui herkullinen kirja, Turku lautasella. Kun tulen vastavierailulle, katson jo valmiiksi, mistä haemme seuraavat tervehdystekstit. Mamiin kuitenkin ensimmäisenä!

***

Illan menu

Savulohimousse ja dijon-kastike
Häränhäntää ja timjamipyreetä
Mariannejäädyke

Viinit

maanantai 22. marraskuuta 2010

"Inno-tiimi"




Viime keväänä, kun itse olin matkoilla, kotonani pyörähti "Inno-tiimi" järjestämässä paikkoja. Itse sain ystävältäni kutsun hänen kotiinsa samanlaisissa kuvioissa muutama viikko sitten. Sateinen ja synkkä lauantaipäivä kului rattoisasti huonekaluja siirrellessä, takkaa lämmittäessä ja kahvitellessa.

Pakko myöntää, että tässä kaikessa oli lisänä "pieni" bonus; sain ystävältäni lainaksi nojatuolin, jonka perään olen kuumeisesti huokaillut jo muutaman vuoden. Kuvia kaunokaisesti tulee tuonnempana. Torstaina pääsen katsomaan keittiön tapetteja!

Huipulta huipulle



Taannoisilta Kirjamessuilta löytyi aarre. Suomen ensimmäisen Everestille nousseen naisen, Carina Räihän, kirja HUIPULTA HUIPULLE.

"HUIPULTA HUIPULLE ei ole ainoastaan kertomus vuoren valloituksesta. Esimerkillään Carina Räihä kannustaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan, uskaltamaan tehdä vaikeiltakin tuntuvia ratkaisuja ja ottamaan elämän omiin käsiin. Itse hän uskalsi luopua hyväpalkkaisesta, mutta vailla riittävää sisältöä olevasta työstä ja ryhtyi tekemään sitä, mistä on eniten haaveillut. Kirjan lukuisat takaumat vievät mukaan rohkeiden päätösten syihin, valmisteluihin ja elämänmuutoksen seurauksiin."

perjantai 12. marraskuuta 2010

Viikon paras päivä



Koko viikonloppu vielä edessä ja ilta ystävän kanssa tiedossa.
Ei voisi paljon enempää toivoa.

Rentouttavaa viikonvaihdetta!

Vaihtelu virkistää



Pieniä muutoksia.
Edetään huone kerrallaan.
Alan jo tottua uuteen järjestykseen.



Related Posts with Thumbnails